OVER MIJ

Passie om kinderen te genezen en verder te helpen!

 

 

Ik ben gelukkig getrouwd en we hebben samen 2 lieve dochters (geboren in 2008 en 2011)


Nadat ik zelf op mijn 22e door homeopathie ben genezen van mijn eczeem, ben ik voor deze geneeswijze gevallen en ben ik het meteen gaan studeren. 

 

Mijn homeopathie studie was aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum en na diplomering in 2007 heb ik me gevestigd als Klassiek Homeopaat.


Tijdens mijn stage bij een kinderarts/homeopaat begon mijn enthousiasme om met kinderen te werken. Kinderen reageren heel goed en snel op juist gekozen middelen en ze zijn altijd zo heerlijk puur in hun gedrag!

 

Ik ben Kinderhomeopaat, -magnetiseur  , auteur van het Boek Homeopathie voor kinderen en columnist voor het landelijke tijdschrift Spiegelbeeld.

Ik ben er een groot voorstander van dat ouders zich meer bewust mogen gaan worden van de waarde van het echte genezen van binnenuit zoals Homeopathie laat doen.


De laatste jaren schep ik hier ook meer tijd in om ouders bewuster te maken rondom de gezondheid, oorzaak van ziektes, klachten na vaccinties, kortom alles rondom de gezondheid van hun kind.

Na elke ouder die weer bewuster de praktijk uitloopt, ben ik blij dat ze deze informatie rijker zijn!

 

Naast homeopathie heb ik ook de opleidingen Magnetiseur en Luisterkindwerker gevolgd, welke ik beide ook toepas in de praktijk. (lusterkindwrker  gaat via de mail)

 

Het beroep dat ik uitoefen als kinderhomeopaat , -magnetiseur en luisterkindwerker is heel breed: Ik behandel niet in hokjes als alleen Dermatologie, KNO of Psychologie, etc., maar ik kan alles behandelen van fysieke klachten tot en met psychische klachten.

Alle kinderen van 0 jaar t/m 18 jaar kunnen dus geholpen worden.

Sterker nog, in de loop van de jaren is de praktijk uitgegroeid tot kinderen en volwassenen. 

 

Klachten waar ik o.a heel veel positieve ervaringen mee heb, zijn waterwratjes, eczeem, KNO problematiek, buik klachten,  slaap problemen, gedragsproblemen en alles rondom hoog begaafde kinderen en hoog gevoelige kinderen.

 

Hoog gevoelige kinderen reageren heel goed op homeopathie. (en alles wat daarmee verwant is, zoals ADHD, ADD, PDDnos, Autisme)

 

Ik ervaar altijd veel plezier in de prettige ontmoetingen met ouders en kinderen en krijg daar zelf ook altijd veel energie van.

De benamingen die ik in de loop van de tijd heb gekregen van de kinderen zijn onder andere de slaapdokter, de hoestdokter, de kriebeltjesdokter, de dokter die me helpt om me beter te concentreren..

 

Zo leuk om deze uitspraken te horen!

 

“ ik voel het als een voorrecht dit werk te mogen doen! ”

 

Laten we onze kinderen een fysieke en geestelijke gezonde start geven!